dilluns , 19 abril 2021

Notícies

Primers partits de la temporada

Després d’una any sense cap partit oficial, aquesta setmana tornen els “match” per els nostres equips. El Júnior A i Cadet A ja ho van fer el passat 6 i 7 de Març, els equips de competiticions de Catalunya ho van fer el 20 i 21 de Març, i ara és el torn dels que competeixen a categories de promoció ... Read More »

Record a en Gonzalo Guerao López, soci nº1 del Club

Ens hem assabentat recentment que el soci Nº1 del nostre club Sr. Gonzalo Guerao López, lamentablement ens va deixar el passat mes d’agost. Des de la Unió Esportiva Gaudí, donem el més sentit condol a la seva família. Descansi en pau Gonzalo Guerao López Read More »

FELIÇ 2021!

FELIÇ 2021! Avui acabem un dels anys més complicats de les nostres vides. Els pavellons van emmudir, la pilota va deixar de botar i vam haver de donar-nos un temps de descans per tornar amb més ganes i més segurs. Esperem iniciar un any on puguem tornar a sentir els color, on tornem a sentir els nervis abans d’un partit ... Read More »

BON NADAL I BONES FESTES

Des de la Unió Esportiva Gaudí us desitgem un Feliç i Bon nadal !   És temps de reunir-se amb la família, respectant les mesures sanitàires, i tancar l’any de la milor manera possible. De ben segur, podrem seguir botant la pilota com ho feiem abans.   Ara més que mai: SOM LILES – SOM GAUDÍ      Read More »

Record a en Toni Comas

Des de la Unió Esportiva Gaudí volem expressar el nostre condol per la mort d’en Toni Comas. Va ser president de la Associació espanyola d’entrenadors de bàsquet (AEEB) a més d’entrenador i jugador del Club més de 6 temporades en els seus inicis. Descansi en pau. #uegaudi #somliles #somgaudi   Read More »

Dia trist per a la família lila

Des de la Unió Esportiva Gaudí volem donar suport i escalf a en Paolo i a tota la seva família per la defunció de a Lucilla. Ha estat una notícia culpidora per a tots nosaltres. La família lila está amb vosaltres en aquest moment tan dur. Ànims i força! Read More »

Concurs mascareta lila

Comencem una nova temporada, i amb ella nous concursos liles!!! Fins l’1 de desembre podeu participar al nou concurs. Qué haig de fer ? Penja una fotografia portant la mascareta lila Etiqueta el Club (uegaudi) La foto més original tindrà una mascara de regal. Us volume veure de lila!!   Read More »

MASCARETA LILA

Una vegada hem conegut el protocol de la Federació Catalana de Bàsquet, i hem constatat que caldrà que duguin la mascareta els jugadors/es quan esta a la banqueta, els famíliars que vaguin a veure els partits i els entrenadors/es, el Club posa a la vostra disposició la Mascareta de la Unió Esportiva Gaudí. Per una mòdic donació de 5€ , podras ... Read More »

Vine a formar part de la família lila!

Vine a formar part de la família lila! A la UE GAUDÍ t’estem esperant amb moltes ganes.  Si vols aprendre bàsquet en un ambient distès i poder fer bons amics, t’estem esperant! Posa’t en contacte amb: 647 46 41 60 (Valeri) uegaudi@uegaudi.com #uegaudi #somliles #somgaudi #holmesplace #temporada2021 #bàsquet   Read More »

Tecni Summer Camp

Un cop tancades les inscripcions , us informem de com s’organitzarà el campus. Horari El dia a dia s’organitzarà de la següent forma: Tant l’arribada com la sortida es faran de forma esglaonada. S’amplien els horaris d’entrada i sortida  de la següent manera: Arribada: 8.45h a 9.15h Sortida: 12.45h a 13.15h Destinem un mínim de 2 hores diàries de treball ... Read More »