Notícies

Vine a formar part de la família lila!

Vine a formar part de la família lila! A la UE GAUDÍ t’estem esperant amb moltes ganes.  Si vols aprendre bàsquet en un ambient distès i poder fer bons amics, t’estem esperant! Posa’t en contacte amb: 647 46 41 60 (Valeri) uegaudi@uegaudi.com #uegaudi #somliles #somgaudi #holmesplace #temporada2021 #bàsquet   Read More »

Tecni Summer Camp

Ja arriba el calor, i amb ell l’estiu. És per això que no us voliem deixar sense campus d’estiu del Club. Aquest vegada, donades les circumstancies actuals i la cancelació del Summer Basketball Camp, hem pres la decisió d’inicar el TECNI SUMMER CAMP. Es divideix en quatre torns, en el mes de Juliol, amb una xifra màxima de 20 participants ... Read More »

Presentació d’equips.Tot un èxit

El passat 24 de novembre va tenir lloc a l’Europolis la gran presentació d’equips d’aquesta temporada (2019/2020). Read More »

OBJECTES PERDUTS

Read More »

Loteria de Nadal

El club ja disposa de la lotería de Nadal del Club. Si encara no la teniu, demaneu-la al vostre entrenador o envieu un email a : uegaudi@uegaudi.com AQUEST ANY SEGUR QUE ENS TOCA! Read More »

PRESENTACIÓ EQUIPS TEMP.19/20

Ens plau anunciar-vos que el diumenge 24 de Novembre, desprès del partit del Sènior , tindrà lloc la presentació dels equips del Club d’aquesta temporada. L’hora de convocatoria és a les 16.30hs al Pavelló Europolis Holmes Place (c/Sardenya 549) Us esperémoslas a tots per celebrar una de les gran restes del club!       Read More »

Assamblea de Socis

Us informem que el proper 20 de November, al Casal del Barri Espai 210 (c/Padilla 210) a les 19.30,  tindrà lloc l’Assamblea de Socis. Read More »

TORNEIG MINIBÀSQUET

⛹️‍♂️TORNEIG MINIBÀSQUET⛹️‍♂️   Aquest any el Club organitza, el dia 21 de setembre , el 1r Torneig Mini UE Gaudí.   ⏰Aquests són els horaris dels partits: 9.30h MINI A vs @c.b.pedagogium . 10.30h MINI B vs @bqmartinenc . 11.30h 3r classificat i 4t classificat 12.30h FINAL 13.30h Entrega de Premis 🏆   Us animem a tots i totes a ... Read More »

A la venda els Nous Mitjons del Club

Ja teniu a la vostra disposició els nous mitjons personalitzats del Club.Desprès de les votacions dutes a terme a les xarxes socials , on més de 150 persones hi van donar la seva opinió, vem obtenir un model guanyador. Aquest va ser el model 1, a més del 75% dels vots. Quant costen?  Tenen un preu de 13€ .Hem intentat ... Read More »

Stage Pretemporada 2019-2020

Tornem de vacances , i ho fem presentant-vos l’stage que organitza el Club el cap de setmana del 13-14-15 de setembre a la Casa de colònies la Conreria.  Read More »